Superbob is overgenomen door Car Class Chauffeursdiensten.


Reserveren minimaal 24 uur voor aanvang van rit!

Chauffeurservice

Superbob kan voor U een prive-chauffeur inzetten voor langere afstanden

Deze kan u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal in Nederland ophalen en wegbrengen naar elke gewenste bestemming.

U dient onze chauffeurs van te voren te reserveren, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op uw reis.

Hoe werkt het?
Bel 088 - 2428314 en wij sturen op het door u gewenste moment een ervaren chauffeur (m/v) naar u toe. Wanneer de chauffeur op de afgesproken plaats arriveert bent u klaar voor vertrek.
De chauffeur rijd in Uw auto naar de door u gewenste bestemming en wacht daar eventueel op u om u naar een volgend adres te rijden. U kunt op deze manier veel kostbare tijd besparen, zodat u goed voorbereid en uitgerust op uw bestemmingen kunt aankomen.

Ook kunt u van deze service gebruik maken om U thuis te laten brengen na een een diner, feestje, trouwerij, receptie, etentje of een gezellige avondje.
De chauffeur komt dan op eigen gelegenheid naar de door U gewenste lokatie en rijd U naar huis,

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom nergens anders aantreffen!

Type chauffeurTarief
Introductietarief € 14,95
Student-/Privéchauffeur € 18,75
Directiechauffeur € 30,50
Valet Parking € 18,75

Prijsberekening

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vetrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit geldt 's avonds vanaf 22.00 uur. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 8 uur zijn € 12,-.

Reiskosten

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een OV-chipkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,27 per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij 's avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

Meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.